Y Ü K L E N İ Y O R
. . .
X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhasApp Destek Hattı

Belge Depolama ve Ürün Takip Sistemi Belge Teslimi Gereklilikleri

Ürün Takip Sistemi Kayıt İşlemleri Sırasında Belge Teslim Gereklerine değinelim ne dersiniz?
Kısa süreli hafızada veriler en fazla birkaç dakika süreyle saklanabiliyor dersek şaşırtıcı olur mu sizin için? Yapılan bilimsel çalışmalar en azından bu yönde (Bkz: Dean Burnett, Aptal Beyin). Yoksa yaşam bir kabusa dönerdi büyük ihtimalle. Örneğin acıların her an yaşanması, kötü deneyimlerin tüm yaşamında insanlığın peşinden gelmesi… Bu nedenle kısa süreli hafıza olarak tanımlanan fonksiyonel birimin beyinlerimizde yerleşik olması iyi haber! İşin kötü tarafı çoğu zaman aradan henüz dakikalar geçmesine rağmen elimizde bir tomar kağıtla birlikte kapı girişinde kalıp "Acaba ben buraya niye geldim?" diye şaşkınlığa uğramamız. Evet, beynimiz bizi yanıltıyor o sırada. Kesinlikle öyle!

Her zaman hafızalarımıza güvenemeyiz. Çalışma ofisimizde bir elektronik postayı bulabilmek için saatlerce uğraşmamız gerektiği hiç de yabancı bir durum olmasa gerek her birimiz için! Peki, medikal çeviri için yaptığımız çalışmalarda kullandığımız bir sözcüğü belleklerimizde nasıl saklıyoruz? Üstelik, çok sayıda Kurum ile farklı terminoloji gerekliliği varken.. Yani, Ulusal Bilgi Bankasının yanı sıra Sosyal Güvenlik Kurumu için kullanılması gereken sözcükler birbirinden oldukça farklı iken.. Biz, bunun için bir veri tabanı kullanıyoruz. Ama, bu veri tabanımızın bir özelliği var! Biz bu veri tabanımızda kullandığımız sözcüklerin her biri için bilimsel kaynakları, reel sektördeki paydaşların kullandığı iletişim metinlerini, ihalelerde kullanılan kamu kaynaklı resmi metinleri inceleyerek kayıt işlemleri yapıyoruz. Bazı örnekleri siz de inceleyebilirsiniz.

Şimdi geçelim bir diğer konuya.. ÜTS, SGK gibi kurumlarla iletişim medikal cihaz dağıtıcıları için en önemli konulardan biriyken belge yönetimi nasıl sağlanır? Nasıl sağlanmalıdır? Öyle ya, biz bir Kuruluşa ait binlerce EC Sertifikası, aynı miktarda Uygunluk Beyanı, Kullanım Kılavuzu, GMDN Kodu, EAN13 Kodu ve diğer belgeleri derliyoruz. Bunları nerede saklıyoruz? Ne şekilde depoluyoruz? Belgeleri geri çağırdığımızda hangi yöntemlerle ve sürede erişebiliyoruz bu belgelere? Biz bunun için MedikoPanel’i kullanıyoruz. Özel bir yazılım. Sadece ilgili medikal cihaz Kuruluşunun kullanıcı adı ve parolasıyla erişime olanak veren, son kullanıcıya müthiş avantajlar sağlayan ve belgeleri sınırsız defa kullanabilme olanağı sağlayan bir yazılım. Doğru sözcük ile tanımlamak gerekirse medikal cihaz dağıtıcıları için "Biçilmiş Kaftan!". Üstelik hata denetimlerini de yapıyor! Yani, öyle ki; bir beşeri hata olması halinde bizi uyarıyor, belgeleri 5MB sınırına göre depoluyor (çünkü ÜTS kayıt işlemleri için bir şart). Yüksek güvenirlikle belgeleri koruyor. Dünyanın her yerinden erişime açık!

Unutmadan söyleyelim: MedikoPanel’e yüklenen her belge aradan onlarca yıl geçse bile benzersiz düzenlenmiş "İşlem Sıra Numarası" ile kolayca erişilebilir. Tüm verileriniz de güvence altında!

Bir metnin Mutluluğunuza Çevrilmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz.

Değerlendirme Yap
Değerlendirmeniz Gönderildi!
Değerlendirmeniz Gönderiliyor!
* Puanınız

Copyright © 2024 | Medikoz Çeviri | Tüm hakları saklıdır.